вівторок, 11 листопада 2014 р.

Як підготуватися татові до поїздки в пологовий. Робота над помилками

   

Згадую день, коли нам нарешті припекло в пологовий. У цілому ми впоралися з приготуванням пакетів з речами і вчасно прибули в пункт прийому, але припустилися й деяких помилок, через що мали незручності.

Ось на яких організаційних моментах хотів би наголосити:

1. Речі для пологового потрібно спакувати місяців за два до передбачуваної дати й періодично передивлятися, щоб не забути, що де лежить.

2. Речі потрібно складати РАЗОМ, щоб не було такої ситуації як у мене: коли у прийомному
відділенні дружина попросила подати серветки й одяг, я страшенно довго не міг упоратися, незважаючи на підказки.


3. Також заздалегідь потрібно відкласти гроші на пологи і за жодних обставин не "щипати" звідти, оскільки вони можуть знадобитись неочікувано.


4. Необхідно продумати чіткий план дій (хто що робить і хто що бере), щоб потім менше було метушні й паніки.

5. Не забудьте свою флюорографію і нагадайте про неї знайомим, які збираються провідувати вас у пологовому будинку. Не знаю, як зараз, але три з половиною роки тому вимагали.

6. Дізнайтеся, що можна їсти й пити новоспеченим мамам, щоб не притягти шоколадок і всіляких фруктово-ягідних соків, які їм забороняється, але чомусь страшенно хочеться.

7. Якщо є можливість, візьміть за свій рахунок на кілька днів, щоб хоч у ці дні бути поряд у потрібний момент (мені пощастило, бо працюю позмінно).

8. Підготуйте подарунок для дружини на згадку про найщасливіший день у вашому житті. Звичайно, ви й так не забудете цю подію, але коханій точно буде приємно.

Сподіваюсь, комусь ці поради стануть у пригоді. Якщо маєте, що додати, пишіть у коментарях - буду вдячний.

Немає коментарів:

Дописати коментар