четвер, 27 листопада 2014 р.

Як почепити гойдалку в квартирі

Коли нашій доньці було 1,5 роки, вона дуже любила гойдатися (тривала ця любов років до трьох). Навіть коли ми поверталися додому з дитячого майданчика, робили з дружиною руки "стільчиком" і колихали ще і ще.

Це швидко втомлювало, і ми вирішили купити гойдалку, щоб можна було чіпляти її на перекладину в квартирі й дівчинка могла гойдатися досхочу.




Вибрали звичайну пластикову гойдалку, та в ній був один суттєвий недолік - кріплення не призначене для чіпляння на перекладину. Навіть не знаю, про що думали виробники.

Як вважаєте?


Довелося імпровізувати. На ринку знайшов карабіни грушоподібної форми, які ідеально підходили для з'єднання кріплення з перекладиною. Але і тут не обійшлося без труднощів. Засувки заважали чіпляти карабіни на перекладину, тому демонтував їх, і ось що вийшло:


Таке кріплення з карабіном виявилося дуже зручним у використанні - швидко чіпляється на перекладину і так само швидко й безпроблемно знімається, тому гойдалка висіла не постійно, захаращуючи прохід до кімнати, а тільки, коли ми її використовували.


Немає коментарів:

Дописати коментар